Voorstelling werkgroepen

Kon je niet op de startvergadering aanwezig zijn, maar heb je wel interesse in onze werking? Herbekijk hier de presentatie van die avond en ontdek de verschillende werkgroepen, de taakjes waar we nog helpende handen voor zoeken enzovoort!

Lees meer »

Klaslijst met gegevens per kind

Ben jij wel eens op zoek naar de gegevens van een klasgenootje? De telefoonnummer van een mama of papa? Het adres om een kaartje te sturen? Met de ouderraad maken we jaarlijks klaslijsten aan, die we onder de leerlingen verdelen. 

Lees meer »

Startvergadering 27/9/23

Alle ouders zijn woensdag 27 september welkom op onze startvergadering. We stellen graag onze werking aan jullie voor en delen ons nadien op in werkgroepen per activiteit. Zo kan iedereen aansluiten volgens zijn interesse of vrije tijd. 

Lees meer »

Braderie @ Spes

Beste ouder, sympathisant, We nodigen jullie van harte uit op onze braderie @VBS Spes Nostra. De hele namiddag staat in het teken van de kinderen, met een tweedehandsbeurs en een speelplein met volksspelen, springkasteel, visput en nog veel meer! Ondertussen kan je genieten van een leuke babbel met een hapje en een drankje. Ook de opbrengst gaat volledig naar de kinderen en de schoolwerking.

Lees meer »

Kaarting

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023 gaat onze jaarlijkse kaarting door. Met elke deelname bouw je mee aan een extra plantje of boompje op onze groene speelplaats.

Lees meer »

Kerstmarkt @VBS Spes Nostra

Het schoolteam van de lagere school organiseert samen met de ouderraad een kerstmarkt op vrijdag 16 december tussen 17 uur en 21 uur in de Koffiestraat. De leerlingen en leerkrachten van leerjaar 1 tot en met 6 zetten kraampjes op. Je kan daarnaast deelnemen aan verschillende activiteiten. Ook de ouderraad staat met heel wat lekkers op de kerstmarkt. Welkom!

Lees meer »

Fietshelmkapsels

Eén van de redenen die aangehaald worden om geen fietshelm te dragen is het feit dat de helm niet past bij het  kapsel van de dag. Hierbij een tip voor een kapsel dat perfect combineerbaar is met een helm. 

Lees meer »